Adobe certification Adobe
Apple certification Apple
Avaya certification Avaya
BlackBerry certification BlackBerry
CA Technologies certification CA Technologies
Check Point certification Check Point
Cisco certification Cisco
Citrix certification Citrix
CIW certification CIW
CompTIA certification CompTIA
CWNP certification CWNP
EC-Council certification EC-Council
EMC certification EMC
Exin certification Exin
FileMaker certification FileMaker
Fortinet certification Fortinet
GIAC certification GIAC
GIAC certification Google
HP certification HP
HRCI certification HRCI
IBM certification IBM
Isaca certification Isaca
ISC certification ISC
ISEB certification ISEB
iSQI certification iSQI
Juniper certification Juniper
LPI certification LPI
McAfee certification McAfee
NetApp certification NetApp
Oracle certification Oracle
Pegasystems certification Pegasystems
PMI certification PMI
Riverbed certification Riverbed
SAP certification SAP
SAS certification SAS Institute
SOA certification SOA
Symantec certification Symantec
Teradata certification Teradata
VMware certification VMware
All Exams

CompTIA SK0-003 Exam - CertifySky.com

Free SK0-003 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following is the height of the 4U rack unit?
A. 7 inches
B. 35 inches
C. 21 inches
D. 1.75 inches
Answer: A

Q: 2
Mark works as a Network Administrator for NetTech Inc. The company has a Windows 2000 domain-based network. One morning, users report that the network has become quite slow.
Files on the remote computers are taking a long time to open. Mark examines the network and suspects that a computer's network card appears to be causing a network broadcast storm. Which of the following tools can Mark use to identify the malfunctioning network card?
A. LAN analyzer
B. Ampere meter
C. Time Domain Reflectometer
D. Voltmeter
Answer: A

Q: 3
Which of the following servers provides remote access through a dial-up connection?
A. DNS server
B. RAS server
C. Database server
D. DHCP server
Answer: B

Q: 4
Which of the following cache memory levels is integrated with the microprocessor?
A. Level 3
B. Level 2
C. Level 4
D. Level 1
Answer: D

Q: 5
Which of the following statements is true about a two-node cluster?
A. If one node of the cluster experiences a hardware failure or loses power, the other shuts down automatically.
B. If one node of the cluster experiences a bottleneck, the other node provides resources.
C. If one node of the cluster experiences a hardware failure or loses power, the other takes over the job.
D. It prevents viruses from corrupting user data.
Answer: C

Q: 6
Which of the following statements is true about a brownout?
A. It is a brief decrease in voltage at the power source.
B. It is the situation of voltage drop in power supply.
C. It is a device used to filter out the effects of voltage spikes and surges.
D. It supplies power to the devices in case of a power failure.
Answer: B

Q: 7
What precaution should be taken while installing a video-card with on-board video RAM?
A. Wear wrist strap.
B. Unplug other cards from the motherboard.
C. Switch on the computer.
D. Remove the Switch Mode Power Supply from the cabinet.
Answer: A

Q: 8
Which of the following slots is longer than PCIe?
A. PCI-X
B. CNR
C. AMR
D. DMR
Answer: A

Q: 9
Mark works as a Network Administrator for NetTech Inc. The company has a Windows 2000 domain-based network. The network has a Windows 2000 server. The server has eight 40GB hard disks. Six hard disks on the server are configured as a single striped volume. Mark wants to reconfigure the six hard disks into a fault tolerant volume, and the volume should have the maximum space for storing data. What will he do to accomplish this?
A. Configure the disks to an active partition.
B. Configure the disks to a RAID5 volume.
C. Configure the disks to a mirrored volume.
D. Configure the disks to a spanned volume.
Answer: B

Q: 10
You work as a Network Administrator for McRobert Inc. You plan a backup policy for the network data. One tape cartridge is sufficient to backup all the network data. Which of the following can you choose if you have only two tape cartridges available to backup data?
Each correct answer represents a complete solution. Choose two.
A. Full and incremental backup
B. Full and differential backup
C. Full and decremental backup
D. Daily full backup
Answer: B,D

Q: 11
When you start your computer, Windows operating system reports that the hard disk drive has bad sectors. What will be your first step in resolving this issue?
A. Run SCANDISK with the Thorough option.
B. Run the FORMAT command from DOS prompt.
C. Run DEFRAG on the hard drive.
D. Replace the data cable of the hard disk drive.
Answer: A

Q: 12
Which of the following servers provides network file storage?
A. DNS server
B. NAS server
C. Proxy server
D. DHCP server
Answer: B

Q: 13
Which command lets you test and verify TCP/IP based network connections by sending an ICMP echo request and ICMP echo reply?
A. TRACERT
B. PING
C. NETSTAT
D. IPCONFIG
Answer: B

Q: 14
Which of the following counters is used to measure the usage of CPU?
A. Processor: %Processor Time
B. System: Processor Queue Length
C. System: System Calls/sec
D. Processor: %Privilege Time
Answer: B

Q: 15
You work as a Network Administrator for Net Perfect Inc. The company has a TCP/IP-based Windows NT network. You are configuring a computer that will be used as a file server on the network. You have to decide the disk configuration for the computer to obtain better performance.
A fault tolerant disk configuration is not a requirement. Which of the following RAID levels will you choose to fulfil the requirement?
A. RAID-0
B. RAID-3
C. RAID-1
D. RAID-4
E. RAID-5
Answer: A