Adobe certification Adobe
Apple certification Apple
Avaya certification Avaya
BlackBerry certification BlackBerry
CA Technologies certification CA Technologies
Check Point certification Check Point
Cisco certification Cisco
Citrix certification Citrix
CIW certification CIW
CompTIA certification CompTIA
CWNP certification CWNP
EC-Council certification EC-Council
EMC certification EMC
Exin certification Exin
FileMaker certification FileMaker
Fortinet certification Fortinet
GIAC certification GIAC
GIAC certification Google
HP certification HP
HRCI certification HRCI
IBM certification IBM
Isaca certification Isaca
ISC certification ISC
ISEB certification ISEB
iSQI certification iSQI
Juniper certification Juniper
LPI certification LPI
McAfee certification McAfee
NetApp certification NetApp
Oracle certification Oracle
Pegasystems certification Pegasystems
PMI certification PMI
Riverbed certification Riverbed
SAP certification SAP
SAS certification SAS Institute
SOA certification SOA
Symantec certification Symantec
Teradata certification Teradata
VMware certification VMware
All Exams

Cisco 642-144 Exam - CertifySky.com

Free 642-144 Sample Questions:

1. Which two Tcl scripts make up the B-ACD? (Choose two.)
A. Call Queue
B. Auto Attendant
C. Basic Queuing
D. Direct Inward Dial
E. Automated Queuing
F. Automated Call Distributor
Answer: A, B

2. The Clinton Howe Weights and Measures Company wants to send CDRs to a syslog server. Which two options are required? (Choose two.)
A. The CDR collection must be enabled from the CLI.
B. The syslog server IP address must be configured using the logging command.
C. The CDRs must be sent to the syslog server using the gw-accounting syslog command.
D. The logging file must be initialized using the logging buffered command.
Answer: B, C

3. Which protocol is required for an IP Phone to register with Cisco CallManager Express?
A. TFTP
B. DHCP
C. NTP
D. FTP
E. AAA
Answer: A

4. Which two installations must be completed to allow third-party software to interact with the Cisco Unified
CallManager Express system through TAPI Lite? (Choose two.)
A. the files in the Cisco IOS TSP file on all Windows PCs on the LAN
B. both the Cisco IOS TSP and TAPI Lite files on all Windows PCs on the LAN
C. the Cisco TAPI Lite files on the same Windows PC where the software is installed
D. the files in the Cisco IOS TSP file on the same Windows PC where the software is installed
E. the Cisco IOS TSP on the same Windows PC where the software is installed and on all remote teleworker PCs
Answer: C, D

5. The network administrator at Silver Ball GeneralCom has downloaded the cme-gui-xxx.xx.tar file ("xxx.xx" represents the version number of the file) for Cisco Unified CallManager Express. Which file will be extracted?
A. xml.template
B. normal_user.js
C. music-on-hold.au
D. ATA030100SCCP040211A.zip
Answer: B

6. Which two of the following must be configured to allow users to blind transfer calls to both internal and PSTN
numbers using H.450.2 supplementary services? (Choose two.)
A. transfer-pattern .T
B. transfer-system full-blind
C. supplemental service h.450.2
D. allow-connections h323 to h323
Answer: A, B

7. Which statement best describes echo?
A. Echo is the discernable leak-through of your own Rx path into your own Tx path.
B. Echo is the discernable leak-through of the packets of your Rx path into your own Tx path.
C. Echo is the nonaudible leak-through of the packets of your Rx path into your own Tx path.
D. Echo is the audible leak-through of the packets from the transmit path into your own receive path.
E. Echo is the nonaudible leak-through of the packets of your Tx path into your own Rx path.
Answer: D

8. Your IP telephony manager wants you to configure an FXS port on a voice-enabled router with these requirements:
1) It supports ground-start signaling.
2) Calling name is James Smith.
3) Calling number is 408-555-1212.
4) Ring frequency is 25hz.
5) Ring cadence is for Germany.
Which configuration will meet these requirements?
A. voice-port 1/0/0
signal ground-start cptone DE
ring frequency 25
station-id name James Smith station-id number 4085551212
B. voice-port 1/0/0
description extension 555-1212, name "James Smith"
signal ground-start ring cadence DE ring frequency 25
C. voice-port 1/0/0
description extension 555-1212, name "James Smith"
ring cadence Germany ring frequency 25
station-id name James Smith station-id number 5551212
D. voice-port 1/0/0 signal ground-start cadence Germany frequency 25
station-id name James Smith station-id number 4085551212
Answer: A

9. Which two characteristics apply to a CAS T1 interface? (Choose two.)
A. signaling travels in-band
B. up to 24 voice channels
C. up to 32 voice channels
D. signaling travels in time slot 17
E. uses Q.931 signaling protocol in a common channel
Answer: A, B

10. The Abigail Braintree Foundation is a medium-size, not-for-profit literacy group that wants to implement
centralized call processing. The group will implement a hub-and-spoke topology, with all of the remote branches utilizing Cisco Unified CallManager Express connected to the central site using Cisco Unified CallManager via an
IP WAN. The remote branch will be limited to 150 IP phones so the local gateway can provide SRST feature through Cisco CallManager Express. Each time a remote branch phone places a call, the control traffic traverses
the IP WAN (even if the call is local to the branch) to reach the Cisco Unified CallManager at the central site. All
the control traffic is exchanged between a Cisco Unified CallManager at the central site and endpoints or gateways at the remote branches.
Which two signaling protocols can traverse the IP WAN in this deployment model? (Choose two.)
A. SCCP
B. SCGP
C. H.323
D. H.450.1
E. H.450.2
Answer: A, C

11. Which two are functions of an IP voice gateway? (Choose two.)
A. provide far-end call control
B. provide far-end camera control
C. translate analog voice to packetized voice
D. transition call path between different networks
E. provide locations-based call admission control
Answer: C, D

12. You wish to verify that the pilot point number has been configured correctly in your CUE module. Using the show ccn trigger command provides the following output:
cue-10-0-0# show ccn trigger
Name: 6800
Type: SIP
Application: voicemail
Locale: en_US
Idle Timeout: 5000
Enabled: yes
Maximum number of sessions: 8
Name: 6700
Type: SIP
Application: autoattendant
Locale: en_US
Idle Timeout: 5000
Enabled: yes
Maximum number of sessions: 8
cue-10-0-0#
What pieces of information can you derive from this output? (Choose two.)
A. The voice-mail pilot point number is 6800.
B. The number of ports available is 16.
C. The idle timeout is 5 seconds.
D. The operator can be reached at extension 6800.
E. The voice-mail application is enabled.
Answer: A, E