Adobe certification Adobe
Apple certification Apple
Avaya certification Avaya
Check Point certification CheckPoint
Cisco certification Cisco
Citrix certification Citrix
CIW certification CIW
CompTIA certification CompTIA
CWNP certification CWNP
EC-Council certification EC-Council
EMC certification EMC
Exin certification Exin
F5 certification F5
FileMaker certification FileMaker
GIAC certification GIAC
GIAC certification Google
HP certification HP
HRCI certification HRCI
IBM certification IBM
ISC certification ISC2
ISEB certification ISEB
Isilon certification Isilon
iSQI certification iSQI
Juniper certification Juniper
LPI certification LPI
Microsoft certification Microsoft
Oracle certification Oracle
Pegasystems certification Pegasystems
PMI certification PMI
Riverbed certification Riverbed
SAP certification SAP
SAS certification SAS
Symantec certification Symantec
Teradata certification Teradata
Tibco certification TIBCO
VMware certification VMware
All Exams

Avaya 132-S-711.1 Exam - CertifySky.com

Free 132-S-711.1 Sample Questions:

Q: 1.
After adding a VDN in the switch, data are not being sent to the Avaya Call Management System (CMS). What are two possible causes for this? (Choose two.)

A. VDN is set as measured = internal.
B. VDN is set as measured = external or both
C. VDN is not being administered in the CMS dictionary.
D. The number of VDNs set to be measured exceeds the limit in CMS.

Answer: A, D

Q: 2.
Which predictive capability distributes calls based on varying levels of service, without the administration of new skills?

A. Predicted-Wait-Time
B. Vector Queuing Priorities
C. Service Level Supervisor
D. Dynamic Queue Position

Answer: D

Q: 3.
For the project to be marked complete, which document is completed by the customer and Project Manager?

A. Exit Checklist
B. Project Closure Form
C. Project Acceptance Document
D. Acceptance Testing Document

Answer: B

Q: 4.
Your customer is closing down a call center in Dallas and disconnecting the Dallas Avaya Call Management System (CMS) from their LAN. They do not want to lose access to the CMS call history for that center. They want a pseudo-ACD added to the Denver call center’s CMS and the Dallas site’s call history loaded there so they can still access it. Which resource is able to implement this for your customer?

A. CSI / PSO
B. CMS Provisioning
C. CMS Customer Care Center
D. Avaya Technical Assistance Center (ATAC)

Answer: A

Q: 5.
For which two tasks is the field service technician responsible? (Choose two.)

A. inventorying onsite equipment
B. applying power to onsite equipment
C. obtaining necessary TCP/IP addresses
D. ensuring the equipment room is ready for installation

Answer: A, B

Q: 6.
Which two settings are required on the VDN form for all BSR originating VDNs? (Choose two.)

A. VDN skills
B. VDN override
C. Application plan
D. Available Agent strategy

Answer: C, D

Q: 7.
You have been assigned a project to add an ACD to an existing Avaya Call Management System (CMS).
Which resource is required?

A. on site technician
B. CMS Provisioning
C. software specialist
D. Communication Solutions and Integration (CSI/PSO)

Answer: B

Q: 8.
Your client receives a Statement of Work (SOW) outlining call center design and implementation work that will be conducted remotely. Upon further review, this client decides that they want all work to be completed on-site.
What needs to be included in the SOW to address this change request?

A. after hours support
B. travel and expenses
C. weekend cutover support
D. additional hours / additional dollars

Answer: B

Q: 9.
Your client implements Enhanced Look Ahead Interflow (ELAI) and reports a large number of phantom calls.
What is the solution to this problem?

A. increase user adjustments
B. reduce the delay between ELAI checks
C. increase maximum suppression time on the Application Plan
D. increase Interflow-qpos Expected Wait Time (EWT) threshold

Answer: D

Q: 10.
After installing Avaya Operational Analyst (OA) in a Windows environment, the customer is not receiving data in the Work Item Detail Report. What should be checked?

A. verify that the license server is running
B. check which processes are running using the oa list command
C. verify Business Intelligence Service and ORBacus Naming service are running
D. check which OA components have been installed by running the pa list command

Answer: C

Q: 11.
A customer runs a 7x24 call center and is adding Avaya Operational Analyst (OA) for basic reporting of their call center. Database backups should be scheduled to run during low traffic periods.
Which two does Avaya recommend as the minimum number of backups that should be conducted? (Choose two.)

A. full backup once a week
B. full backup once a month
C. incremental backup once a day
D. incremental backup once every two weeks

Answer: A, C

Q: 12.
The Avaya Call Management System (CMS) platform has been delivered to the customer’s premise and the technician is on-site inventorying the equipment. The technician finds the backup tapes are missing.
What should the technician do?

A. contact the CMS Provisioning engineer
B. call the sales person to find out the location for the tapes
C. file a claim on the platform for the missing tapes component
D. have the customer purchase blank tapes at an office supply store

Answer: C

Q: 13.
What is the main benefit of using subroutines in a vector?

A. allows skills to be reused for multiple applications
B. allows the number of required VDNs to be reduced
C. allows common sets of vector commands to be reused
D. increases the number of steps and vectors required for an application

Answer: C

Q: 14.
You ask the Avaya Call Management System (CMS) administrator to increase the measured trunks. Since the administrator has not changed parameters before, CMS Administration documentation must be referred to.
Which three sections are needed to change parameters? (Choose three.)

A. Data Collection
B. Free Space Allocation
C. Data Storage Allocation
D. Trunk group assignment

Answer: A, B, C

Q: 15.
Your customer is installing a new Avaya Call Management System (CMS) High Availability arrangement.
Which three Avaya Communication Solutions and Integration (CSI/PSO) packages are recommended for a basic installation? (Choose three.)

A. CMS CLINT activation
B. CMS CLAN Link Integration
C. CMS Network Printer interface
D. CMS Admin-Synch Application
E. CMS External Call History (ECH) implementation & configuration

Answer: B, C, D